Fotók a korábbi
jelenléti képzéseinkről

Gyakran ismételt
kérdések

Kontaktórás képzéseiket megadott helyszínen tartják vagy van lehetőség Teams/Zoom/Google Meet plattformon is becsatlakozni?

Képzéseinket többnyire székhelyünkön (1027 Budapest, Kacsa utca 15-23. Földszinti rendezvényterem) vagy szerződött partnereink helyszínén tartjuk. Mivel a képzéseink esetében a tréner csoportos feladatmegoldásba is bevonja a résztvevőket, így az online bekapcsolódással ezt nehezebb lenne menedzselni, ami az értékes képzési időből vonna el. Emellett minden képzésünkbe integrálunk a networking elemeket, amelyek feltételezik a személyes jelenlétet.

Láttam egy bizonyos képzést az oldalukon, de nincs fent az eseménynaptárban. Mikor tartják legközelebb?

Az eseménynaptárban a toborzás alatt lévő képzéseinket találja. Amennyiben egy korábbi képzésünk érdekli, és van hozzá kapcsolódó e-learning, akkor ahhoz soron kívül hozzáférést tudunk biztosítani, ha ezzel kapcsolatosan ír nekünk az etananyag@hepa.hu címre. A kontaktórás képzési elemekhez az érdeklődéseket e-mailes úton is gyűjtjük, így a „Van még kérdése? Írja meg nekünk!” rovatban a képzési kategória szerint jelezheti érdeklődését, és soron kívül értesítést kap, ha a képzési időpont meghirdetésre kerül.

Jelentkeztem és befizettem a képzési díjat, de váratlan esemény / betegség miatt végül mégsem tudtam részt venni. Mi a teendő?

A képzésektől való távolmaradást legkésőbb a képzést megelőző harmadik munkanap végéig jelezheti, ilyenkor a szervezőknek még van lehetősége feltölteni a megüresedő férőhelyet, illetve gondoskodik a befizetett képzési díj visszatérítéséről. Amennyiben delegál maga helyett másik résztvevőt, úgy a kolléga adatait küldje meg a szervezők részére, ilyenkor a képzési díjat automatikusan jóváírjuk számára. Amennyiben a lemondás a képzést megelőző 2 munkanapon belül (pl.: a képzés napján) kerül lemondásra, úgy a képzési díj visszatérítése nem áll módunkban.

Hányan vehetünk részt egy cégtől?

Annak érdekében, hogy minél több ágazat, cég vehessen rész a kontaktórás képzéseinken, általában azt preferáljuk, ha cégenként egy, maximum két fő vesz részt.

Milyen nyelven vannak a képzések?

Kontaktórás képzéseinket magyar nyelven tartjuk, de előfordul, hogy a tréner illusztráció céljából egy-két rövid angol nyelvű videót is felhasznál. Amennyiben egy képzés teljes körűen idegen nyelven kerül megtartásra, azt a körülményt a képzés tájékoztatóiban feltüntetjük.

Mi a jelentkezés folyamata? Kitől tudok kérdezni a képzéseket illetően?

A képzés toborzási időszakában az eseménynaptárban megjelölt képzésszervező munkatársunk a jelentkezési felületet kitöltő résztvevőket felvezeti a adatbázisunkba. A képzési díjjal kapcsolatosan – a részvételi szándék megerősítését követően – díjbekérőt küldünk, kérve a részvételi díj átutalását.

Szükséges-e valamilyen előképzettség?

A képzéseinknek nincs képzettségi előfeltétele, ez alól egyedül az Export koordinátor elnevezésű szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzés a kivétel, amely esetében az érettségi megléte az elvárás.

Hogyan férek hozzá a képzésen használt anyagokhoz?

Trénereink képzéseinken használt képzési anyagokat minden esetben a képzésszervezők rendelkezésére bocsátják. Ezek nyomtatott példányait a képzési dossziéban megkapják, elektronikusan pedig a képzést lezáró elégedettségmérő kérdőív kitöltését követően tudják letölteni.

Mennyibe kerülnek az e-learning képzések?

Az Exportakadémia Tudásközpontban elérhető e-learning tananyagainkhoz bárki díjtalanul hozzáfér, ehhez mindössze a képzési kínálatot tartalmazó keretrendszerbe kell regisztrálnia.

Hogyan és hol tudom elérni az e-learning képzési kínálatot?

Az elearning.hepa.hu oldalon a jobb felső sarokban található “Bejelentkezés vagy regisztráció” opció kiválasztásával a “Regisztráció” gombra kattintson. Itt először el kell fogadnia az “Adatkezelési tájékoztatót” majd a következő oldalon kell megadnia a regisztrációhoz szükséges adatait.

„Csak úgy lehet győzni, ha mindenki másnál gyorsabban tanulunk.”

- Eric Ries

Felnőttképzési engedélyek

HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nzrt. © 2023 · Exportakadémia

This is a staging environment